Innovatie Pulsarlube MI smeerunit

Innovatie Pulsarlube MI smeerunit

Pulsarlube Mi Series 60, 125

De automatische vetsmeerunit Pulsarlube Mi is innovatief ontworpen om de werking van industriële rotatiemachines te detecteren met behulp van een (piëzo-elektrische) trillingssensor. Deze trillingssensor bestaat uit een keramische spanningstransducer die is bevestigd aan een metallische bewijsmassa ( motor, lager etc.) om te reageren op een trilling (extern opgelegde versnelling). De Pulsarlube Mi controleert periodiek de bedrijfstoestand van de machine waarop deze is bevestigd. De sensor is eenvoudig in te stellen op gevoeligheid, waardoor externe trillingen van andere machines er niet voor zorgen dat de Mi wordt geactiveerd.

Aangezien de Pulsarlube Mi een trillingssignaal ontvangt van de machine, zal de unit voldoende vers smeermiddel afgeven in overeenstemming met de werking van de machine. Als er geen trillingssignaal wordt gedetecteerd, schakelt het apparaat automatisch over op stand-by om problemen met oversmering te voorkomen.

Vibratie Sensor

Vibratie sensor zorgt er voor dat de Pulsarlube enkel smeert wanneer de machine ook in bedrijf is.

Simpel & Precies

Simpel in te stellen & geeft betrouwbaar nauwkeurige hoeveelheden smeermiddel af.

Geen voedingskabel

Er hoeven geen voedingskabels aangelegd te worden naar de Pulsarlube Mi

Service Pack

Aanzienlijke besparingen door het gebruik van vervangbare Service Packs.