Elektrische vetspuit

Bij Ambi Smeersystemen vindt u elektrische vetspuiten van het A-merk Lincoln. Met dit veelzijdige apparaat smeert u zowel kleine installaties als grote industriële machines. Met het kopen van een elektrische vetspuit met accu bij Ambi Smeersystemen profiteert u van diverse voordelen:

  • Producten op voorraad binnen 3 dagen thuisbezorgd
  • Elektrische vetspuit van het A-merk Lincoln
  • Ook voor trainingen in het gebruik van vetspuiten

Lincoln Powerluber

De Lincoln Powerluber 1882 is een vetspuit die elektrisch is en we graag uitlichten. Met dit innovatieve apparaat voorziet u machines met slechts één druk op de knop van smeermiddel. Daarnaast heeft de vetspuit een schakelaar waarmee u zelf de druk instelt. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel smeermiddel er uit de elektrische vetspuit komt. De Lincoln Powerluber is een betrouwbare en krachtige elektrische vetspuit waarmee u in een handomdraai machines smeert.

Veiligheid staat voorop

Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop bij het gebruiken van een elektrische vetspuit. U gebruikt de hoogwaardige vetspuiten voor iedere smeertoepassing op geheel veilige manier. Ze zijn namelijk thermisch beveiligd en ook voorzien van overdrukbeveiliging. Zo smeert u zorgeloos iedere installatie en machine op een veilige en verantwoorde manier.

Elektrische vetspuit bestellen

Bestel uw elektrische vetspuit snel en eenvoudig via onze website:

  1. Selecteer de gewenste elektrische vetspuit.
  2. Voer op de productpagina het benodigde aantal in.
  3. Klik op ‘Kopen’ en daarna op ‘Afrekenen’.
  4. Controleer uw bestelling en kies een verzendwijze.
  5. Selecteer een betaalmethode.
  6. Vul uw gegevens in.
  7. Bevestig de bestelling en reken af om hem te voltooien.

Onze andere smeertoepassingen

Ambi Smeersystemen verkoopt naast elektrische vetspuiten diverse andere producten. Bekijk bijvoorbeeld al onze vetspuiten of onze:

Service van Ambi Smeersystemen

Het serviceteam van Ambi Smeersystemen staat te allen tijde voor u klaar. Onze VCA-gecertificeerde smeerprofessionals hebben ervaring met ieder type smeersysteem en voorzien ze van onderhoud en montage. Onze technici zijn verspreid over heel Nederland en voorzien u graag van de gewenste service. Als u een onderhoudscontract

Heeft u nog vragen?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze elektrische vetspuiten of heeft u vragen over een specifiek product? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of kom via een van onderstaande buttons met ons in contact. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bel 0320 261 777 Contactformulier

Veelgestelde vragen

We ontvangen regelmatig dezelfde vragen. We beantwoorden ze graag voor u:

Wat is een vetspuit?

Een vetspuit is een apparaat met een pompende werking dat gebruikt wordt voor het onderhoud van machines. Met behulp van een smeernippel spuit hij vet naar de juiste plek, zoals gewrichten, scharnieren of wielnaven. Dit bevordert de conditie en levensduur van de machine.

Hoe werkt een elektrische vetspuit?

Om een elektrische vetspuit te gebruiken, vult u hem eerst met smeerolie. Zorg ervoor dat u na het vullen de dop weer goed vastzet. Vervolgens stelt u de gewenste druk in en bedient u het apparaat met één of beide handen.

Wat is het verschil tussen een elektrische vetspuit en pneumatische vetspuit?

Het verschil tussen een elektrische vetspuit en pneumatische vetspuit is de manier waarop de druk ontstaat. De bron van de druk bij een elektrische vetspuit is afkomstig van een accu. Bij een pneumatische vetspuit zorgt een compressor voor de druk. Over het algemeen stelt u de druk van een pneumatische vetspuit eenvoudiger af, maar een elektrische vetspuit is praktischer om mee te nemen.

Wanneer heb ik een elektrische vetspuit nodig?

Als u regelmatig de gewrichten, scharnieren of wielnaven van machines moet smeren, komt een elektrische vetspuit goed van pas. Het kost veel minder tijd dan handmatig smeren en voorkomt een hoop schoonmaakwerk.