Smeersystemen schepen

Gespecialiseerd in smeertechniek voor zeevaart en offshore

Om uw schip soepel te laten werken, heeft u goede smeersystemen nodig. Smering is nergens zo belangrijk als op het water; zoals in de visserij, binnenvaart, zeevaart, bagger en op booreilanden. Slecht werkende smeersystemen voor schroefassen en roeren kunnen rampzalige gevolgen hebben. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en de toepassing van kwalitatief hoogstaande en uiterst betrouwbare smeeroplossingen zijn wij in staat een exacte dosering smeermiddel op de juiste plaats en op het gewenste tijdstip te leveren.

  • Voor elke smeertechniek-oplossing
  • Compleet automatische smeersystemen
  • Verhoog uw productiviteit
  • Van advies tot montage en onderhoud

Advies nodig? Bel dan met Ambi Smeersystemen of vul ons contactformulier in.

Bel 0320-261 777

Waarom is een goed smeersysteem voor uw schip zo belangrijk?

Een goede smering maakt uw schepen en apparaten betrouwbaarder, verlengt de levensduur en bevordert de productiviteit. Bovendien gaat uw energieverbruik omlaag, beperkt u slijtage en hoeft u machines minder vaak te onderhouden.

Van smeernippels tot automatische smeersystemen voor schepen

Voor vrijwel alle maritieme toepassingen heeft Ambi Smeersystemen een oplossing. Bekijk bijvoorbeeld onze oliepompen en vetpompen voor schroeven, schroefassen en andere bewegende onderdelen. Ook hebben we Lincoln smeersystemenautomatische smeersystemen en vetspuiten voor schepen en booreilanden.

Onderhoud en reparatie

Na de aanschaf van een smeersysteem laten we u niet aan uw lot over. We helpen u graag de smeertechniek in topconditie te houden. U kunt de montage, het onderhoud en eventuele reparaties door ons laten uitvoeren. Of u maakt gebruik van onze trainingen. We leiden uw eigen medewerkers dan op om de smeersystemen te onderhouden. Lees meer over onze onderhoudscontracten en -trainingen

Laat u adviseren door Ambi Smeersystemen

Voor vrijblijvend advies neemt u contact met ons op. Bel met een van onze technisch adviseurs of maak een afspraak.

Bel 0320-261 777