Branches

Voor elke branche biedt Ambi Smeersystemen een smeersysteem op maat!
Overal waar smering nodig is, biedt Ambi de juiste maatoplossing. Ambi Smeersystemen zorgt ervoor dat machines optimaal gesmeerd zijn en blijven zodat onderhoudskosten gereduceerd worden en productie gewaarborgd blijft.

Maritiem en offshore

Smering is nergens zo belangrijk als op het water; zoals in de visserij, binnenvaart, zeevaart, bagger en op booreilanden. Slecht werkende smeersystemen voor schroefasinstallaties of roermechanismen kunnen rampzalige gevolgen hebben. Voor vrijwel alle maritieme toepassingen heeft Ambi Smeersystemen een oplossing.

Overheid

Water speelt binnen de Nederlandse economie een belangrijke rol. Ambi Smeersystemen houdt zich al 20 jaar bezig met het smeren en onderhouden van gemalen, bruggen, sluizen, stuwen en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Dankzij optimale smering kunnen storingen of defecten worden voorkomen.

Industrie

Machines in de industrie draaien vaak 24 uur per dag. Ambi Smeersystemen biedt een maatoplossing voor het juiste smeermiddel met de juiste hoeveelheid op het juiste tijdstip op de juiste plaats. De systemen voldoen niet alleen aan de hoogste eisen met betrekking tot betrouwbaarheid en kwaliteit, maar ook aan die op het gebied van milieu en vetgebruik.

Landbouw

Landbouwmachines worden steeds groter. Het gevolg? Het aantal smeerpunten neemt toe. Ambi Smeersystemen heeft samen met Lincoln Industrial een product ontwikkeld waarmee agrarische werktuigen gedoseerd en volautomatisch gesmeerd worden. Het gevolg: tijdwinst en kostenbesparing.

Transport

Door toepassing van het juiste automatische smeersysteem wordt op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier de conditie van het wagenpark onder controle gehouden. Speciaal voor onder andere vrachtwagens, trailers, vuilniswagens en heftrucks levert Ambi Smeersystemen met Lincoln Industrial productassortiment maximaal rendement met een minimale inspanning.

Grondverzet

Om kranen, shovels, graafmachines en boormachines goed te onderhouden is het van groot belang te zorgen voor een optimaal werkend automatisch smeersysteem. Producten van Lincoln Industrial zorgen ervoor dat de smeerfilm in stand wordt gehouden en vangt piekbelastingen en trillingen op. Machines blijven op deze manier in topconditie.

Windenergie

Van windmolens wordt verwacht dat ze altijd een topprestatie leveren. De hoofdaslager, generatorlagers, draaikranslagers en bladvertelling moet optimaal gesmeerd blijven. Ambi Smeersystemen levert hiervoor automatische smeersystemen van Lincoln Industrial, marktleider op het gebied van smeersystemen voor windenergie.