Smeersystemen voor transport

Oplossing voor topprestaties

Specialist in ontwerp en installatie
Door toepassing van het centrale automatische vetsmeersysteem houdt u op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier de conditie van uw wagenpark op peil. Speciaal voor onder andere vrachtwagens, trailers, vuilniswagens en heftrucks levert Ambi A-merk producten van SKF/Lincoln. Voor maximaal rendement met minimale inspanning

Maatwerk
Bij Ambi ontwerpen we smeersystemen op maat voor uw voertuig. Smeersystemen waarbij elk smeerpunt
de juiste dosering vet krijgt. En waarbij de routing van het leidingwerk en de montagepositie van de componenten van groot belang zijn. Zo voorkomen we schade tijdens gebruik. Onze jarenlange ervaring in professionele smeersystemen in combinatie met de hoge kwaliteit van het SKF/Lincoln Quicklub-programma zorgen voor een zeer betrouwbaar product

Smeren en weren
Onze smeersystemen draaien wanneer uw wagenpark in beweging is. Onderdelen zoals fusees, koppelschotels en veerpennen worden automatisch gesmeerd tijdens het rijden. Door met kleinere, afgemeten hoeveelheden te smeren, wordt slijtage sterk verminderd. Daarnaast heeft het vet een vuilwerende werking.

Veiligheid en inzetbaarheid
Het handmatig smeren van bijvoorbeeld pennen en bussen is niet alleen vies en vervelend werk, het kost
ook tijd. Bovendien staat uw voertuig stil tijdens het handmatig smeren. En stilstand kost geld. Ook kan het handmatig smeren gevaarlijk zijn wanneer smeerpunten bewegen, draaien of moeilijk bereikbaar zijn.
Het automatische smeersysteem smeert tijdens het rijden. Dat is wel zo veilig.

De SKF/Lincoln P203 en P502 vetsmeersystemen hebben zich bewezen door de jaren heen. Kenmerkend door de hoge isolatieklasse IP6K9K, leverbaar in verschillende voltages, een reservoir inhoud van 1 tot 15 liter en een eenvoudig zelf in te stellen V10 timer. De SSV- en SSVD-verdelers bestaan uit 1 blok staal met degelijke zwarte coating.

Smeersystemen voor transport:

  • Vrachtwagens
  • Bussen
  • Opleggers
  • Heftrucks
  • Laadkranen
  • Laadkleppen
  • Koppelschotels
  • Haakafzetten

Voor vrijblijvend advies op maat!  Maak een afspraak met één van onze technisch adviseurs! of bel 0320-261777