Retracta Kunststof Vethaspels-Waterhaspels-Luchthaspels-Oliehaspels: Online kopen

Rectracta – kunststof haspels – R3 slagvaste polypropyleen kunststof slanghaspels voor Water-Lucht-Olie-Vet. Het alternatief voor een RVS of stalen slanghaspel.

Al meer dan 30 jaar heeft Macnaught met Retracta een revolutie teweeggebracht op het gebied van slanghaspels. Nu met het nieuwe R3-Series aanbod, blijft Macnaught toonaangevend in de branche door tal van productverbeteringen aan te bieden, waaronder de toevoeging van een zeer hoogwaardige in Duitsland ontworpen en geproduceerde veer.

De nieuwe R3-familie van slagvast polypropyleen, industriële slanghaspels van Retracta zorgt voor een nieuw tijdperk op het gebied van duurzaamheid. Na 2 jaar ontwikkeling blijft de nieuwe R3-reeks trouw aan de naam Retracta en biedt hoge kwaliteit, superieure prestaties en een nog betere prijs-kwaliteitverhouding. De R3 is ontworpen om de superieure betrouwbaarheid en levensduur van zijn voorgangers te behouden. De R3-familie biedt verbeterd gebruikersgemak door innovatief gebruik van materialen en design.

Zeer geschikt voor Scheepsvaart, Offshore, Voedingsmiddelenindustrie, Landbouw, Grondverzet, Werkplaatsen, Autodealers, Garages voor vrachtwagens en zwaar materieel en overal waar veiligheid, een lange levensduur en prestaties van de haspel vereist zijn.

R3 Unieke kenmerken:

  • Zeer slijtvaste ProGlide™  geleiding – Vermindert wrijving tussen slang en haspelopening wat zorgt voor een lange levensduur.
  • RACR® Retracta Adjustable Control Return system beschikbaar op alle R3-P+.
  • Verhoogde oprolcapaciteit – Vermindert slang ophoping en maakt langere slanglengtes mogelijk.
  • Verbetert veerpakket TRC® –  Grotere veercapaciteit voor meer omwentelingen, langere levensduur, Duitse kwaliteit  engineering (Texture Rolled Carbon®).
  • Bredere montagebeugel – Stevig en stabiele montage van de haspel.
  • Overspeed bescherming veer – Voorkomt schade aan het veerpakket.
  • Volledig servicebaar – Onderdelen sets leverbaar en 10 jaar garantie op onderdelen

Bestel nu de Retracta Slanghaspels bij Ambi Smeersystemen:

Download hier de brochures voor het complete Retracta Slang haspel productassortiment