Ambi Smeersystemen: wat bieden wij u

Van smeernippel tot compleet smeersysteem

Ambi Smeersystemen onderscheidt zich in de markt op het gebied van smeertechniek als onafhankelijk totaalleverancier van smeernippel tot compleet smeersysteem. De producten die wij toepassen zijn allen vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat onze smeersystemen zich duidelijk positief onderscheiden als het gaat om degelijkheid, levensduur en betrouwbaarheid.

Full Service Importeur Lincoln/SKF Smeersystemen

Vanaf begin 2010 mag Ambi Smeersystemen zich officieel importeur noemen van Lincoln Industrial, voor de Nederlandse Industrie, Grondverzet, Landbouw, Wegtransport en de Maritieme sector. Dit betekent dat u voortaan naast het bestaande assortiment, ook op een vertrouwde manier bij ons terecht kunt voor de verkoop van Lincoln smeersystemen, Olie- en vetapparatuur en onderdelen, alsmede voor alle service- en onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken hiervoor over een professionele service- en verkooporganisatie. Tevens zijn we voortdurend op zoek naar producten en diensten, die een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het productieproces dan wel arbeidsproces van onze klanten. Het doel is directe of indirecte kostenbesparingen te bewerkstelligen. De jarenlange praktijkervaring leert ons dat er op het gebied van onderhoudsmanagement nog veel te verbeteren en te besparen valt.

Montage, service en onderhoud aan uw smeersysteem

Voor service aan uw smeersysteem kunt u terecht bij ons professionele serviceteam dat bestaat uit toegewijde VCA* gecertificeerde smeertechnici met een hoog kennisniveau en jarenlange ervaring bij het monteren en onderhouden van alle merken smeersystemen. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technisch adviseurs en monteurs. Op deze manier kunnen wij u altijd snel en adequaat met raad en daad bijstaan. Onze medewerkers kunnen overigens ook zorg dragen voor de training en opleiding van uw medewerkers. Dit kunnen gebruikerstrainingen voor nieuwe smeersystemen zijn of technische trainingen voor uw onderhoudspersoneel. Veel van onze klanten hebben inmiddels bij Ambi Smeersystemen een onderhoudscontract afgesloten. Bij deze bedrijven worden de bestaande systemen regelmatig nauwkeurig gecontroleerd.

Online bestellen

Door de jaren heen is Ambi Smeersystemen uitgegroeid tot een stabiel servicegericht bedrijf en leidende marktpartij, die u niet alleen vandaag maar ook in de toekomst van dienst kan zijn. Als extra service naar onze klant hebben wij als enige in Nederland een complete online smeerwinkel ingericht. Via onze Webshop zijn makkelijk en snel diverse producten te bestellen.

Webshop

Maatwerk

Ambi Smeersystemen levert maatwerk. Het bieden van een specifieke oplossing voor uw probleem is pas mogelijk na een klein, maar grondig onderzoek. Hierbij kijken we onder andere naar de omgevingsfactoren, het productieproces en het toegepaste smeermiddel.

Besparing

Ons bedrijf, opgericht in 1921, verzorgt het gehele traject; van engineering en advisering tot montage, onderhoud en service. Wij zorgen ervoor dat uw investering resulteert in grote besparingen.

Informatie

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag telefonisch te woord: 0320-261777.