Lincoln smeersystemen

Wij zijn dé specialist op het gebied van Lincoln Smeersystemen. Ambi is voor de Nederlandse industrie, grondverzet, landbouw, wegtransport en de maritieme sector officieel importeur van Lincoln – SKF smeersystemen. Bekijk het assortiment en vind het beste smeersysteem voor uw toepassing. Voor advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We denken graag met u mee!

Bel 0320-261 777 Contactformulier

Ook onderhoud Lincoln smeersystemen

Het Duits-Amerikaanse bedrijf koos voor Ambi Smeersystemen door de markt- en klantgerichte strategie van het bedrijf en de goede resultaten die daarmee gepaard gaan.

U kunt dus naast het bestaande assortiment bij ons terecht voor Lincoln smeersystemen, olie– en vetapparatuur en onderdelen. Ook bieden wij alle service- en onderhoudswerkzaamheden voor uw Lincoln smeersysteem.

Hoogwaardige apparatuur voor automatische centrale smering

Lincoln Industrial is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatief zeer hoogwaardige apparatuur voor automatische smering en de verwerking van smeermiddelen. Van handbediend smeergereedschap tot compleet geautomatiseerde olie- en vetsmeersystemen. Door de uitstekende productiemethode bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat onder de meest barre omstandigheden standhoudt.

Aanbod Lincoln smeersystemen

Hieronder visualiseren wij de hoofdcomponenten uit het Lincoln programma.