Pneumatische vetpompen

Bestel uw vetpomp bij Ambi Smeersystemen

Ambi Smeersystemen beschikt over een zeer groot aanbod vetpompen. Ons uitgebreide assortiment pneumatische vetpompen en andere typen vetpompen zorgt ervoor dat u altijd het juiste exemplaar vindt dat u zoekt. Samen met ons servicegericht en vakkundig personeel maakt dit Ambi Smeersystemen tot een ware one stop shop. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte vetpomp voor uw toepassing.

 • Landelijk dekkend netwerk van technisch adviseurs en monteurs
 • Mogelijkheid tot training en opleiding van uw medewerkers
 • Regelmatige controle van de systemen
 • VCA* gecertificeerde monteurs en smeertechnici

Bel 0320-261 777 Contactformulier

Kies voor de beste kwaliteit vetpompen

Ambi is officiële importeur van de vooraanstaande merken Lincoln en Meclube. Onze pneumatische vetpompen zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. Hierdoor onderscheiden onze systemen zich als het gaat om degelijkheid, levensduur en betrouwbaarheid. Doordat Ambi Smeersystemen over een enorme voorraad beschikt, kunnen we producten vaak direct leveren.

Pneumatische vetpompen

Pneumatische vetpompen worden veelvuldig toegepast in diverse sectoren, denk bijvoorbeeld aan:

 • Pneumatische vetpomp voor het doorsmeren van lagers
 • Pneumatische vetpomp voor het vullen van reservoirs van vetpompen gebruikt in centrale-automatische smeersystemen
 • Pneumatische vetpomp voor het vullen van handvetspuiten
 • Pneumatische vetpomp als basis van een 1- leiding, progressief of tweeleiding automatisch smeersysteem

Heeft u een specifieke toepassing of wenst u persoonlijk advies? Bel ons gerust. We staan u graag te woord. 0320 261 777.

MecLube vetpompen

Naast het wereldbekende A-merk Lincoln olie & vetapparatuur voeren wij als officieel importeur het uitgebreide programma van Meclube. Meclube is specialist op het gebied van pneumatische oliepompen, pneumatische vetpompen, verrijdbare doorsmeerapparaten, olie pompsets en haspels.

AmbiFill CS elektrische vetvulpomp

Het vullen van grotere vetreservoirs is vaak een heel karwei. Vullen met de hand/spatel is vaak smerig en tijdrovend. Met een hand vulpomp duurt het vaak ook lang. Om een 8 kg vetreservoir te vullen moet je al gauw 190 slagen maken. AmbiFill CS elektrische vetvulpomp is de oplossing.

De voordelen van de AmbiFill vetvulpomp:

 • Gewoon een voedingsspanning van 220V is voldoende
 • Geen luchtcompressor nodig
 • Hoog volume, ± 17 liter per minuut
 • 8 kg vetreservoir binnen 1 minuut gevuld!
 • Standaard met 1 ½ meter slang
 • Handzaam
 • Afneembare elektromotor
 • Snel en eenvoudig om vetreservoirs vullen
 • Eventueel leverbaar op handige rijwagen

De technologie achter vetpompen

Vetpompen zijn een cruciaal onderdeel van elk geavanceerd smeersysteem. Ze zorgen voor een consistente en betrouwbare aanvoer van smeermiddel naar cruciale machineonderdelen. De technologie achter vetpompen is in de loop der jaren geëvolueerd om meer geautomatiseerde, efficiënte en betrouwbare systemen te bieden. Moderne vetpompen zijn aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw machines en apparatuur, waardoor ze de levensduur van de apparatuur verlengen en de algehele operationele efficiëntie verbeteren.

Vetpompen met aandacht voor duurzaamheid en milieu

Bij Ambi Smeersystemen begrijpen we het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze smeersystemen met vetpompen zijn ontworpen om niet alleen de efficiëntie en prestaties van uw machines te optimaliseren, maar ook om verspilling van smeermiddelen te minimaliseren. Door precieze hoeveelheden smeermiddel toe te dienen waar en wanneer het nodig is, helpen onze smeersystemen met vetpompen bij het verminderen van overtollig gebruik en lekkage, wat bijdraagt aan een schonere en groenere bedrijfsvoering.

Veiligheid en compliance

Veiligheid op de werkplek is een topprioriteit en het juiste smeersysteem kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving. Goed gesmeerde machines hebben minder kans op storingen en ongelukken als gevolg van apparatuurfalen. Bovendien voldoen onze vetpompen en andere smeersystemen aan de relevante industrienormen en -regelgeving, waardoor u de zekerheid heeft dat uw operaties voldoen aan de wettelijke vereisten.

Bekijk ons assortiment

Ambi Smeersystemen verkoopt meer dan alleen vetpompen. Kijk voor andere artikelen eens bij:

Voor meer informatie kunt u bellen met 0320 261 777. Mocht u opzoek zijn naar een artikel wat u niet heeft kunnen vinden op onze site. Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Klantenservice en ondersteuning

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Daarom biedt Ambi Smeersystemen uitgebreide klantenservice en ondersteuning vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot ver na de aankoop van uw pneumatische vetpomp of compleet smeersysteem. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product, ondersteuning nodig heeft bij de installatie, of een vraag heeft na de verkoop, ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om te helpen.

Bel 0320-261 777 Contactformulier

Veelgestelde vragen over (pneumatische) vetpompen (FAQ)


Wat maakt de vetpompen van Ambi Smeersystemen uniek?

Onze vetpompen zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Lincoln en MecLube en staan bekend om hun superieure kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Gecombineerd met onze uitmuntende service en expertise, bieden wij een unieke waarde voor onze klanten.

Kan ik training krijgen over het gebruik van pneumatische vetpompen?

Ja, bij Ambi Smeersystemen bieden we ook de mogelijkheid tot training en opleiding van uw medewerkers om ervoor te zorgen dat zij optimaal gebruik kunnen maken van de pneumatische vetpompen en smeersystemen.

Hoe snel kunnen vetpompen geleverd worden?

Dankzij onze voorraad kunnen we producten vlot leveren. Voor specifieke levertijden kunt u het beste contact opnemen met ons verkoopteam.

Bieden jullie ook onderhoud en controles van vetpompen aan?

Ja, met onze montage- en onderhoudsdienst bieden we regelmatige controle van de vetpompen aan om ervoor te zorgen dat uw smeersystemen altijd optimaal functioneren.

Hoe kan ik contact opnemen voor persoonlijk advies?

U kunt ons bellen op 0320 261 777 voor persoonlijk advies. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste vetpomp.