Lincoln SL & QSL automatisch smeersysteem

Een jarenlang beproefd automatisch smeersysteem van Lincoln smeersystemen waarmee vanuit de pompunit met één hoofdleiding meerdere machineonderdelen of zelfs meerdere machines van smering voorzien kunnen worden. Vanaf de hoofdleiding worden injectoren gevuld die elk een smeerpunt bedienen. Met de Centro-Matic injectoren kan per smeerpunt ook de gewenste hoeveelheid vet of olie nauwkeurig worden ingesteld.

Catalogus overzicht SL vet verdelers.

Catalogus overzicht SL olie verdelers

Catalogus overzicht Pneumatische pompen.

Catalogus overzicht Handbediende pompen.

Voordelen;

  • Eenvoudige installatie, bediening en onderhoud.
  • Groot scala aan pompsystemen ook voor uitgebreide installaties.
  • Injectoren uitwendig instelbaar en voorzien van indicatiepen.

Lincoln QSL éénleidingsysteem

Catalogus overzicht. De Lincoln P603 pomp combineert een éénleiding hogedruk vetpomp met een volledig geïntrigeerde besturing,- en bewakingsunit en is hierdoor 1 op 1 uitwisselbaar met alle andere merken éénleiding pompen en de bijbehorende stuurkasten. Ten eerste bespaart dit flinke investeringkosten voor aanschaf en installatie van nieuwe stuurkasten. Ten tweede is deze Lincoln P603 pomp zeer goed instaat, vanwege zijn technische voordelen ten opzichte van de traditionele éénleiding pompen, om smeersystemen wel voor 100% betrouwbaar te maken.

De Lincoln P603 is een zeer robuuste en multifunctionele vetpomp, die met een werkdruk van 300 bar, meer dan honderd smeerpunten moeiteloos kan voorzien van een NLGI #2 vet, zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt!
De pompen zijn absoluut stofdicht en waterbestendig. De vetpompen zijn tevens voorzien van een geïntegreerde laagniveau bewaking, een interne instelbare drukschakelaar, en een geïntegreerde instelbare timer waarmee iedere gewenste hoeveelheid vet kan worden gedoseerd. De pomp is leverbaar met doorzichtige reservoirs van 4, 8, 15 of 20 liter en is leverbaar van 12 V tot 240 Volt.