Lincoln Powermaster & Pile Driver

 Al meer dan 90 jaar is Lincoln een erkend producent van Heavy-Duty pompen. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het verpompen van hoog viskeuze materialen. In diverse takken en toepassingen van industrie bewijzen de Lincoln Heavy-Duty pompen zich als een betrouwbaar en hoogwaardig pompsysteem.

Powermaster III

 De nieuwe lijn Lincoln vatpompen. Leverbaar met 3, 4, 6 of 8” modulaire luchtmotoren. Hierdoor biedt de PowerMaster serie een tal van opties in combinatie met de diverse pompbuizen. Dit om de voor u gewenste combinatie van drukverhouding en opbrengst te krijgen. Met maar 5 bewegende delen zonder metaal op metaal contact wordt een lange levensduur gegarandeerd.

PileDriver III

De Pile Driver serie is ontwikkeld voor het verpompen van hoge volumes van hoog viskeuze materialen van standaard vaten of bulk tanks. Deze serie pompen is opgebouwd met de zelfde reeks modulaire motoren als bij de PowerMaster serie. En met een eveneens groot aantal opties van pompbuizen is er een breed scala aan drukverhouding en opbrengst combinaties mogelijk.

PowerMaster II en PileDriver II

Ook voor de oudere serie II van de PowerMaster en PileDriver pompen kunt u bij AMBI nog steeds terecht voor reparatie of revisie.

Pompstation/Pomplift

Voor vrijblijvend advies op maat!  Maak een afspraak met één van onze technisch adviseurs! of bel 0320-261777

Bekijk hier de Brochure Lincoln Powermaster en Pile Driver