Totaalleverancier in smeertechniek

Oplossingen voor topprestaties

Ambi Smeersystemen staat voor kwaliteit en service. Op het gebied van smeertechniek zijn we een onafhankelijke totaalleverancier. Ons specialisme is het op maat leveren van automatische smeersystemen. Naast een compleet automatisch smeersysteem, Lincoln smeersysteem of Pulsarlube smeersysteem kunt u bij ons terecht voor onder andere smeernippels, vetpompen, vetspuiten, oliepompen en slanghaspels. Onze technisch adviseurs en monteurs werken in heel Nederland, daardoor kunnen we u altijd adequaat bijstaan.

Meer info over AMBI smeersystemen »

Sterk in elke branche

Heeft u een smeerprobleem? Wij zorgen ervoor dat uw investering resulteert in grote besparingen. Voor onder andere de Nederlandse industrie, grondverzet, landbouw, wegtransport en scheepvaart zijn we smeersysteemimporteur van A-Merk Lincoln en SKF.

Maatwerkoplossingen voor elke branche

Van industrie tot transport en van de maritieme sector tot de landbouw: Ambi biedt smeersystemen op maat voor elke branche. Dankzij onze automatische smeersystemen, smeertechnische producten en diensten blijven al uw machines voortdurend optimaal gesmeerd. Hierdoor profiteert u niet alleen van een langere levensduur, kostenbesparing en minder downtime, maar verhoogt u ook de veiligheid én produceert u minder vervuiling.

Maak gelijk een afspraak

Onderhoud is behoud

Met ruim 100 jaar aan praktijkervaring begrijpen we maar al te goed dat er binnen iedere organisatie ruimte is voor verbetering en kostenbesparing op het gebied van onderhoudsmanagement. Bij Ambi hebben we een professioneel serviceteam bestaande uit bekwame en gecertificeerde smeertechnici, die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van uw smeersysteem.

Door een onderhoudscontract bij Ambi af te sluiten, bent u ervan verzekerd dat uw apparatuur regelmatig wordt onderhouden. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze hulp bij eventuele storingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van technische adviseurs en monteurs, die verspreid zijn over heel Nederland, zijn we u snel van dienst.

Service en onderhoud aanvragen »

Kwaliteit / maatwerk

We zijn servicegericht en streven voortdurend naar producten en diensten die een bijdrage leveren aan uw productie- of arbeidsproces. Ambi Smeersystemen biedt maatwerkoplossingen die het verbruik van smeermiddel reduceren, slijtage verminderen en de uptime van uw machinepark verhogen. Ons bedrijf, opgericht in 1921, verzorgt het gehele traject, van engineering en advisering tot montage, onderhoud en service.

Bekijk hier onze bedrijfsbrochure »

Referenties

Eenvoudig en snel producten bestellen?

Alles wat u nodig heeft op het gebied van smeertechniek vindt u in onze webshop!

Ga naar de webshop »

Heb je persoonlijk advies nodig?
Laat ons jou adviseren!

Maak gelijk een afspraak

Nieuws

Lees meer over Ambi Smeersystemen in onze nieuwsartikelen.