Automatisch Smeersysteem: Thuis in elke Branche!

Ambi Smeersystemen – Smeersysteem voor elke Branche!

Investeren in smeren!

Onze producten en diensten leveren een bijdrage aan uw productie- of arbeidsproces. Oplossingen die het verbruik van smeermiddel reduceren, slijtage verminderen en de uptime van het machinepark optimaliseren. In de keten van assetmanagement en rotating equipment performance is Ambi een belangrijke schakel. Voor maximale betrouwbaarheid en output van uw machines en productieproces. Zodat uw investering resulteert in kostenbesparing.

Apparaten, machines of transportmiddelen moeten altijd operationeel zijn. Zonder goedwerkende apparatuur draait u geen productie en geen omzet. Voor roterende apparatuur is smering van groot belang. Wanneer meer dan 40% van de onderhouds- kosten verband houdt met slechte smering, is goed smeerbeheer van cruciaal belang. Een automatisch smeersysteem doseert de juiste hoeveelheid van het juiste smeermiddel op de juiste plaats op het juiste moment op de juiste manier en is hiermee essentieel voor optimale prestaties en een maximale levensduur.

Ambi smeersystemen, Full service sinds 1921 is  een onafhankelijke totaal- leverancier in smeertechniek. Van engineering en advisering tot montage, onderhoud en service; wij verzorgen het gehele traject. Naast een compleet automatisch smeersysteem voor lagers, kettingen, geleidingen, bewegende en draaiende delen kunt u bij ons ook terecht voor olie- en vetapparatuur. Ambi levert maatwerk. Na een grondig onderzoek, waarbij we onder andere kijken naar de omgevingsfactoren, het productieproces en het toegepaste smeermiddel, bieden wij een maatwerkoplossing voor uw smeer- probleem.

Onderhoud is behoud: Met 100 jaar praktijkervaring snappen wij dat er op het gebied van onderhoudsmanagement in uw organisatie nog veel te verbeteren én te besparen valt. Ons professionele serviceteam, dat bestaat

uit vakkundige en gediplomeerde smeertechnici, verzorgt het onderhoud van uw smeersysteem. Met een onderhoudscontract van Ambi bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw apparatuur. Ook bij storingen kunt altijd rekenen op onze hulp. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technische adviseurs en monteurs.

Bekijk onderstaand ons uitgebreide programma smeersysteem voor elke Branche.